Dostava

Dostava Digitrend Internet trgovine

Digitrend internet trgovina besplatno vrši isporuku robe na teritoriju cijele Bosne i Hercegovine za sve narudžbe, odnosi se na sve kupce koji izvrše kupovinu putem interneta.

Cjenik

Usluga Lokacija Raspored dostave Trošak po pošiljci
Besplatna Pošta Područje Bosne i Hercegovine 1-3 dana
Ponedjeljak - Subota
0KM

Besplatna dostava

Digitrend Internet trgovina vrši isporuku robe na teritoriju cijele Bosne i Hercegovine za sve potvrđene narudžbe. Predviđeni rok isporuke za potvrđene narudžbe je 1-3dana, zavisno o raspoloživosti artikla. Zaključene narudžbe iza 16h radnim danima se realiziraju naredni radni dan. Nakon što zaključite vašu narudžbu Digitrend tim će vas kontaktirati u što kraćem roku u svrhu potvrde narudžbe i isporuke. Raspoloživost artikla direktno ovisi o trenutnom stanju traženog artikla u skladištu. Raspoloživost svih artikala se automatski osvježava više puta u toku dana i sinkronizira sa trenutnim stanjem u skladištu koje je podložno promjenama.

Uvjeti korištenja

Potvrda narudžbe

Proizvodi se naručuju odabirom, korištenjem menija i popunjavanjem elektronskog formulara. Kupac može naručiti i kupiti proizvod kao registrirani korisnik. Proizvod se smatra naručenim kada kupac prođe cijeli postupak narudžbe.

Cijene

Cijene istaknute na web stranici www.digitrend.ba izražene su u konvertibilnim markama. Trošak PDV-a je uračunat u cijenu proizvoda. Prije potvrde narudžbe odvojeno je iskazana cijena proizvoda, cijena dostave ako je naplatna, cijena PDV-a, te konačna cijena kako bi Kupac imao uvid u konačnu cijenu koju plaća za naručenu uslugu kupnje.

Dostava

Troškovi dostave priopćavaju se prilikom naručivanja kod svakog pojedinog proizvoda, te ukupni troškovi dostave u slučaju naručivanja više proizvoda. Troškovi dostave su besplatni za sve narudžbe.

Jamstvo

Jamstvo vrijedi samo pod uvjetom ako je artikl korišten i održavan prema uputama proizvođača. Jamstvom nije obuhvaćena šteta koja bi nastala prilikom pada, udara, preopterećenja, te intervencija i popravaka u toku jamstvenog roka izvan ovlaštenog servisa ili kao posljedica lošeg održavanja artikla. Račun kao dokaz kupnje je obavezan za sve reklamacijske postupke i/ili pozivanje na prava iz garancije.

Povrati artikala

Pri primitku robe provjera ispravnosti narudžbe ovisi o kupcu. Molimo Vas da usporedite primljene artikle s računom, ukoliko nešto nedostaje odmah to napomenite Vašem dostavljaču koji će napraviti povrat paketa.

Plaćanje

Naručene proizvode kupac će prodavatelju platiti:

  • Pouzećem prilikom dostave robe.